Cleverday tuo työohjeet käden ulottuville kaikkialla

Cleverday

Artikkelin Yritysblogille julkaistavaksi lähetti Cleverdayn markkinointitiimi. Lähetä sinäkin yritysblogiin artikkeli julkaistavaksi >> 

Jokaisen pienyrityksen ja isomman organisaation ikuisina ongelmina ovat työnkulun ja työtehokkuuden optimointi. Ehkä hieman yllättävästi varteenotettavimmat ratkaisut löytyvät tällä hetkellä mobiiliteknologiasta.

Yksi näistä uusista ratkaisuista on suomalainen sovellus, Cleverday, jolla kuka tahansa voi luoda helposti ymmärrettäviä ja selkeästi luettavia työohjeita koko organisaation sisällä.

 

Mitä voit tehdä Cleverdaylla?

Yksinkertaistettuna: Cleverday-mobiilisovellus on helppokäyttöinen alusta työohjeiden luomiseen, jakamiseen ja suoran palautteen perusteella muokkaamiseen reaaliajassa. Työohjeet voidaan luoda monivaiheisiksi ja ohjeen paremmaksi havainnollistamiseksi siihen voidaan lisätä vaihekohtaisesti tekstiä, ääni- tai videotallenteita ja valokuvia. Sovellus on saatavilla sekä Android-, että iOS-mobiilikäyttöjärjestelmille.

Mutta miksi tällainen sovellus on tarpeen? Cleverdayn mielestä syy on hyvinkin looginen: suurin osa työssä käyvistä tekee työtä kentällä, poissa toimisto-olosuhteista. Näissä tilanteissa on usein puute riittävästä työohjeistuksesta ja dokumentaatiosta, joka voi hidastaa tuntuvasti työn etenemistä tai altistaa virheille. Jotkut työohjeet eivät myöskään välttämättä sovellu hyvin eri työkohteisiin, vaan niitä pitäisi lokalisoida tilanteen mukaan.

Jos työohjeet eivät ole tarpeeksi kattavat, Cleverdayssa on mahdollisuus antaa suoraa palautetta työohjeiden tekijälle, jotta niiden sisältöä voidaan muokata reaaliajassa. Tällainen suora kommunikaatiokanava työntekijän ja työnjohdon välillä parantaa myös yrityksen sisäistä dynamiikkaa, joka vaikuttaa positiivisesti työn laatuun sekä työ- ja asiakastyytyväisyyteen.

Suora kommunikaatiokanava myös vähentää ja nopeuttaa yrityksen sisäistä byrokratiaa, ja tehokkaampi ajankäyttö tarkoittaa puhdasta rahan säästöä yritykselle.

 

Cleverdayn edut ytimekkäästi

  • Parempi kommunikaatio ja vuorovaikutus yrityksen sisällä
  • Huomattavasti vähemmän työssä tapahtuvia virheitä
  • Vähemmän byrokratiaa; säästät aikaa ja rahaa
  • Tehokkaampi uuden henkilökunnan koulutus
  • Parantunut työn tehokkuus ja optimaalisempi työnkulku

Cleverdayn käyttö ja soveltuvuus ei katso yrityksen tai organisaation kokoa. Henkilöstön koko voi olla vaikkapa vain pari henkeä tai yli tuhannen työntekijän konserni. Sovelluksesta voi ladata myös ilmaisversion, joka antaa hyvän kuvan siitä, mitä kaikkea Cleverdaylla voi potentiaalisesti tehdä, mutta täydet ominaisuudet saat käyttöön maksullisilla Pro– ja Enterprise-tilauksilla.

Pro-paketti avaa tuntuvasti lisää työkaluja työohjeiden luomiseen sekä ohjeiden käytöstä ja suorittamisesta kerättävän datan analysoimiseen, eli Cleverday sisältää myös projektinhallinnassa käytettäviä ominaisuuksia. Enterprise-tilaus poistaa kaikki rajoitukset esimerkiksi yhteyshenkilöiden tai luotavien työohjeiden määrässä.

Mobiilisovellukset ovat helppoja integroida yrityskäyttöön esimerkiksi laajempiin projektinhallintaohjelmiin verrattuna. Tämän vuoksi tulet näkemään sillä positiivisia tuloksia työnkulun seurannassa nopeasti.

 

Yritykset sijoittavat nyt Cleverdayn kaltaisiin ratkaisuihin

Koska suurin osa ihmisistä maailmassa työskentelee edelleen toimiston ulkopuolella ja monilla heistä on käytössään älypuhelin, yritykset ympäri maailmaa sijoittavat tällä hetkellä työnkulkua parantaviin mobiiliratkaisuihin, jotka on suhteellisen mutkatonta integroida yrityksen toimintaan.

Pelkästään kahdeksan alaa sisältää jopa 2,7 miljardia ihmistä kenttätyössä globaalisti, joihin lukeutuvat koulutus, terveydenhuolto, majoitusala, logistiikka, rakennusala, myynti ja tuotanto sekä agrikulttuuri. Mobiiliratkaisuilla on siis paljon potentiaalia työtehokkuuden optimoinnissa, työohjeiden laatimisiessa ja tehtävien delegoinnissa.

Mobiilisovellukset ovat myös helppoja oppia käyttämään työntekijän kokemuksesta tai tietoteknisestä osaamisesta huolimatta.

 

Cleverday Oy:n taustalla on kotimainen start-up-yritys

Vaikka Cleverday kulkee nykyään Cleverday Oy:n lipun alla, sen taustalta löytyy vain muutaman hengen kotimainen start-up, Wibe Academy. Start-up perustettiin vuonna 2014, tarkoituksenaan kehittää verkko-opiskeluun soveltuvia mobiiliratkaisuja.

Wibe Academyn ensimmäiset tuotteet ovatkin olleet asiakkaiden suosiossa, ja hiljalleen he alkoivat saamaan enemmän pyyntöjä ratkaisusta, jolla työohjeet olisivat helposti työntekijöiden saatavilla.

Hartaan kehitysjakson jälkeen syntyi Cleverday ja Cleverday Oy lanseerattiin. Sovellus on jo herättänyt useiden organisaatioiden mielenkiinnon, ja asiakkaiden palaute on ollut erittäin hyödyllistä alustan jatkokehitystä ajatellen. Tulevaisuudessa Cleverdayn tarkoituksena onkin optimoida kaiken kokoisten organisaatioiden työnkulkua kaikkialla maailmassa.

 

Ota Cleverday käyttöösi täysin ilmaiseksi!

Cleverdayn ilmaisversio on ladattavissa Googlen Play-storesta ja Apple-storesta. Voit tutustua tarkemmin Cleverdayn ominaisuuksiin osoitteessa Cleverday.com. Tarkemmat tiedot eri versioista ja hinnoista ovat luettavissa sivulta https://cleverday.com/fi/hinnasto/.

Laatu Hinaus – Hinaus- ja tiepalvelua 30 vuoden kokemuksella

Laatu Hinaus yritysblogi

Artikkelin Yritysblogille julkaistavaksi lähetti Laatu Hinauksen digimarkkinointitiimi. Lähetä sinäkin yritysblogiin artikkeli julkaistavaksi >> 

 

Yritys

Laatu Hinauksen elämäntarinalla on yli 30-vuotinen historia. Laatu Hinaus on täysin suomalaisomisteinen ja paikallinen perheyritys, josta on olemassaolonsa aikana tullut yksi Hämeen seudun luotettavimpia hinauspalveluita.

Ammattimaisen hinauspalvelun etiikan mukaisesti Laatu Hinaus operoi kotiseudullaan vuoden ja vuorokauden ympäri, kelistä huolimatta.

 

” Syitä hinausauton tilaamiselle ovat useimmiten onnettomuudet tai tien päälle hajonnut auto. Nämä ajoneuvot hinaamme aina ennalta sovittuun kohteeseen tai vakuutusyhtiön kanssa yhteistyötä tekevälle korjaamolle. ”, Laatu Hinauksen Mikko Vuorinen kertoo

Laatu Hinaus logo

Ilmenikö autossasi yllättävä vika, joka estää matkanteon? Apu ei ole kaukana, sillä Laatu Hinaus tarjoaa ammattitaitoista hinausapua ympäri Hämeen seutua.

Lue lisää Laatu Hinauksesta

 

Hinauspalvelut

Laatu Hinauksen hinauspalvelut palvelevat Hämeenlinnassa, Päijät-Hämeessä ja koko Kanta-Hämeen alueella 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Laatu Hinaus kaksi autoa hinauksessa

Hämeläisenä paikallisyrityksenä Laatu Hinauksella on hyvä tuntemus seudusta ja apu saapuu luoksesi nopeasti. Hinauksen laskutus onnistuu suoraan kaikkien vakuutusyhtiöiden kautta. Laatu Hinauksella on käytössä laadukas kalusto ja osaava kokenut henkilökunta.

Hinattavat ajoneuvot: Henkilö-, paketti- ja mopoautot; moottoripyörät ja mopot.

Toiminta- ja päivystysajat: 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.

Toimialueet: Hauho, Hollola, Hämeenkoski, Kangasala, Lammi, Padasjoki, Riihimäki, Turenki, Tuulos, Vääksy.

Lue lisää hinauspalveluista

 

Hinausautot

Laatu Hinauksen hinauskalustona toimivat Mercedes-Benz Atego ja Volvo FL 240.

Laatu Hinaus hinauskalusto

” Molempiin hinausautoihimme mahtuu kerrallaan kaksi autoa ja niissä on kaksi vinssiä. Vinsseillä voimme helposti esimerkiksi vinssata auton ojasta. Hinausautoillamme voimme kuljettaa henkilöautojen lisäksi esimerkiksi paketti- ja matkailuautoja sekä pienempiä ajoneuvoja aina moottoripyöristä mönkijöihin. ”, Vuorinen tarkentaa hinauskaluston osalta

Katso lisää kuvia ja videoita Laatu Hinauksen Facebookista →

 

Tiepalvelut

Akkujen latauspalvelu: Jos ajoneuvon akku on tyhjä, voit pyytää käynnistysapua Laatu Hinaukselta. Myös uuden akun toimitus onnistuu, mikäli vanha on mennyt käyttökelvottomaksi.

Polttoaineen noutopalvelu: Jos polttoaine loppuu kesken matkanteon, Laatu Hinaus voi toimittaa paikan päälle polttoainetta, jotta pääset määränpäähän tai lähimmälle huoltoasemalle.

Oven avauspalvelu: Jos ajoneuvon ovet ovat jumissa tai jäätyneet lukkoon, Laatu Hinaus auttaa ovien avauksessa asianmukaisilla työkaluilla.

 

” Mikäli autosta on akku loppunut, tulemme paikanpäälle antamaan apuvirtaa tai vaihtamaan akun uuteen. Jos taas auton ovet ovat lukkiutuneet avainten ollessa sisällä, tulemme avaamaan oven erikoistyökaluilla lisävahinkoa aiheuttamatta. ”, Vuorinen kertoo Laatu Hinauksen tiepalvelusta

Lue lisää tiepalvelusta

 

Muut palvelut

Auton ilmastointihuolto

Auton ilmastoinnin toimivuudella on huomattava merkitys taloudellisuudessa, ajoturvallisuudessa ja -mukavuudessa. Laatu Hinaus tekee tilauksesta yleisimmät huoltotoimet ajoneuvon ilmastointilaitteille.

Lue lisää ilmastointihuollosta

 

Sijaiauton vuokraus

Jos tarvitset väliaikaisesti autoa lainaan siksi aikaa, kun oma ajoneuvosi on huollettavana tai käyttökelvottomana, Laatu Hinaus voi antaa käyttöösi viisipaikkaisen B-luokan henkilöauton. Hinta alk. 49 €/päivä, pidemmät jaksot sopimuksen mukaan.

Lue lisää sijaisautopalvelusta

 

Renkaiden vaihto

Laatu Hinaus voi suorittaa kausirenkaiden vaihdon sovittuna ajankohtana tai auttaa puhjenneen renkaan vaihdossa tien päällä.

Laatu Hinaus renkaan vaihto

Lue lisää renkaidenvaihtopalvelusta

 

Veneen kuljetus

Veneen vesille lasku sekä nosto onnistuvat sujuvasti Laatu Hinauksen hinauskaluston avulla. Kuljetusosoitteet tai -paikat sovitaan asiakkaan kanssa.

Laatu Hinaus veneen kuljetus

Lue lisää veneiden nostoista, laskuista ja kuljetuksista

 

Yhteydenotto

Kotisivut: https://laatuhinaus.fi/

Puhelin: 0400 710 394

E-mail: info@laatuhinaus.fi

Hämeenlinnan käyntiosoite: Kylänalustantie 3, 13430 Hämeenlinna

Lammin käyntiosoite: Pajasepäntie 14, 16900 Lammi

Ole ensimmäinen!

Ole ensimmäinen yritysbloggari

Yritysblogi.fi on nyt avattu ja olemme valmiita julkaisemaan artikkeleita!

Hyppää puikkoihin ja aloita yritysblogisi nyt, se ei maksa mitään.

Lähetä meille tekstisi ja julkaisemme sen pikimmiten.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan rakentamaan Suomen parasta yritysblogia yhdessä!