Automyyntiin.fi palvelu ostaa käytettyjä autoja suoralla kaupalla netissä

Automyyntiin ostaa autoja suoralla kaupalla netissä

Artikkelin Yritysblogille julkaistavaksi lähetti Automyyntiin.fi palvelun markkinointi. Lähetä sinäkin yritysblogiin artikkeli julkaistavaksi >> 

 

Helppo verkkopalvelu

Automyyntiin.fi toimii seuraavasti:

 1. Pyydä tarjous autostasi
 2. Vastaanota ostotarjous
 3. Päätä haluatko myydä autosi tarjotulla summalla
 4. Myy autosi ja saa rahat tilillesi
 5. Automyyntiin -palvelu noutaa autosi kotipihastasi tai vaikka korjaamolta

Täysin verkossa toimiva palvelu antaa autostasi tarjouksen edes sitä näkemättä. Auton rekisterinumero kertoo ammattilaiselle yllättävän paljon auton historiasta, minkä perusteella autosta voidaan tehdä tarjous. Tietysti tilanteissa, joissa auto on viallinen tai esimerkiksi huoltohistoria on puutteellinen, saatetaan autosta tarvita kuvia tarjouksen tekoa varten. Automyyntiin.fi:n Ostetaan autoja -palvelu on ehdottomasti Suomen helpoin tapa myydä autosi sen kunnosta riippumatta ja vieläpä reiluun hintaan.

 

Miksi myydä liikkeeseen?

Auton myyminen liikkeelle on kaikista helpointa. Säästät vaivaa ja aikaa, kun sinun ei tarvitse kuin täyttää yksinkertainen tarjouspyyntö. Alta löydät vielä muutaman syyn, miksi auto kannattaa myydä suoralla kaupalla suoraan liikkeeseen.

Ei myynti-ilmoituksen tekoa – Auton myyminen netissä tapahtuu normaalisti tylsän myynti-ilmoituksen kautta. Tylsänkin ilmoituksen kirjoittamiseen menee yleensä tunti tai pari. Myydessäsi auton liikkeeseen sinun ei tarvitse kirjoitella myyntipuheita myyntipalstoille.

Ei auton näyttöjä – Liikkeen ostaessa autosi sinun ei tarvitse näyttää autoa turhille renkaanpotkijoille, eikä antaa sitä koeajoon tuntemattomille. Automyyntiin -palvelussa sinun ei tarvitse tulla näyttämään autosi edes liikkeeseen.

Ei myyntityötä – Kaikki eivät ole syntyneet myyntitykeiksi ja onneksesi auton myyminen liikkeeseen ei vaadi myyjän lahjoja. Sinun ei tarvitse näyttää ja koittaa myydä autoa, vaan tietojen perusteella autoliike osaa tarjota autostasi järkevän hinnan suoraan netissä.

Ei tinkaajia – Tinkaajia löytyy joka junaan ja heidän naurettavien tarjousten kanssa ei mene kuin hermot. Automyyntiin -palvelusta saat aina suoran tarjouksen, joka ei sido sinua auton myyntiin.

Ei auton hinnan arviointia – Tiedätkö autosi arvon? Ei hätää, lähes kukaan yksityishenkilö ei osaa arvioida autonsa todellista jälleenmyyntiarvoa. Joskus auton hintalapun luku on aivan liian suuri tai aivan liian pieni, mikä tekee myynnistä joko hankalaa tai hukkaat rahaa.

Ei auton kuvaamista – Myyvien kuvien ottaminen autosta ei ole helppoa ja kaiken lisäksi auto pitäisi ennen kuvien ottamista hinkata vielä putipuhtaaksi, jotta mahdolliset ostajat kiinnostuisivat siitä. Skippaa siivoaminen ja kuvaaminen myymällä autosi suoraan liikkeeseen.

Ei huoltoja – Sinun ei tarvitse alkaa korjailemaan autostasi pieniä tai suurempiakaan vikoja. Autoliike osaa kyllä korjata ne itsekin. Myy autosi helposti siinä kunnossa, kun se juuri nyt on.

 

Reilu hinta

Reilu hinta autoa myydessä liikkeeseen saattaa kuulostaa kaukaiselta toiveelta, mutta näin sen ei tarvitse olla. Ammattilaiset osaavat arvioida auton jälleenmyyntiarvon ja korjauskustannukset erittäin tarkasti ja näin ollen autosta voidaan maksaa ihan reilusti.

Viallisen auton myyminen liikkeeseen

Viallisen auton myyminen liikkeeseen

Etenkin viallisten autojen kohdalla auton myyminen liikkeeseen on erittäin hyvä ratkaisu. Tilanteita, joissa korjausarvio on enemmän kuin, mitä kunnostetun auton arvo olisi tulee vastaan erittäin usein. Näissä tapauksissa auton korjauttaminen liikkeessä ei ole missään nimessä kannattavaa. Voit kuitenkin myydä auton asiantuntijalle, joka osaa tehdä autoon, vaikka kalliin vaihteisto- tai koneremontin itse.

Vähänkäytetty.fi – Osta ja myy käytettyä vaivattomasti verkossa

Vaaterekki - Vähänkäytetty.fi

Artikkelin Yritysblogille julkaistavaksi lähetti Vähänkäytetty.fi -sivuston ylläpito. Lähetä sinäkin yritysblogiin artikkeli julkaistavaksi >> 

Vahankaytetty.fi on käytettyjen vaatteiden ja tavaroiden verkkokauppa, missä kuluttajat voivat myydä ja ostaa tuotteita turvallisesti ja vaivattomasti. Ostaja voi samalla tilauksella ostaa usealta eri myyjältä luotettavasti, sillä tuotteet toimitetaan varastoltamme ja myyjä saa rahat tililleen vasta kun ostaja on todennut tuotteiden vastaavan kuvausta.

Vähänkäytetty.fi:ssä myyjän ei puolestaan tarvitse itse vastailla ostajaehdokkaiden lisätietokyselyihin, vaan riittää että täyttää huolellisesti tuotteen tiedot sivuillemme lisätessään tavaroitaan myyntiin.

Käytetyn suosiminen on uuden ostamista parempi vaihtoehto

Käytettyjen tavaroiden suosio on kasvanut viime vuosina, onhan se huomattavasti ekologisempaa ja edullisempaa suosia käytettyä kuin ostaa uutta. Vähänkäytetyn ainutlaatuinen konsepti mahdollistaa helppouden ostajalle ja myyjä saa tuotteistaan alan reiluimman tuoton, jolloin tavaroiden kiertoon laittaminen on myös kannustavaa.

Tutustu laajaan valikoimaamme tai aloita itsellesi tarpeettomien tavaroiden myyminen.

Hämmästyttävän aidot seksinuket nyt Suomessa!

Artikkelin Yritysblogille julkaistavaksi lähetti Seksinukke.fi sivuston ylläpito. Lähetä sinäkin yritysblogiin artikkeli julkaistavaksi >> 

 

Aidot seksinuket ovat vihdoin rantautuneet Suomeen!

Suomen ensimmäinen vain aidon näköisiä ja tuntuisia seksinukkeja esittelevä verkkosivusto on vihdoin avannut ovensa. Sivuston löydät helposti muistettavasta osoitteesta Seksinukke.fi.

 

Seksinukke on Suomessa tabu

Seksinuket ovat vieläkin suomalaisille tabu – se asia, minkä omistamisesta ei yleensä kerrota kellekään. Näin ei tulisi olla ja onneksi asiat liikkuvat nyt oikeaan suuntaa, tästä voimme kiittää myös Suomessa hetken toiminutta seksinukkebordellia, jonka ansiosta suomalaiset näkivät uutisoinnin kautta, miltä nuket nykyään näyttävät.

Seksinukke meme

Tässä överiksi viety ajatuskuva, mitä nukeista ajatellaan. Älä ota sitä vakavasti 🙂

Nukkejen niiden laatu on noussut todella korkealle, ja ne ovat tulleet valovuosien päähän niistä tyhmän näköisistä ilmapatjoista, joita kansa heittelee rokkiyleisön sekaan festareilla. Eikä nuken ostaminen ole sen erikoisempaa, kuin minkään muunkaan seksilelun omistaminen tai käyttäminen.

Onneksi tämä häpeän stigma on hitaasti häviämässä. Koska kyseessä on vielä tabu, me päätimme ottaa vielä enemmän yksityisyyteen perustuvan lähestymistavan; tuomalla suomalaisten tarjolle huippulaadukkaita seksinukkeja, joiden tilaaminen ja kustomointi onnistuu netissä ja toimitukset tapahtuvat täysin huomiota herättämättä omaan kotiin saakka.

 

Miksi seksinukke?

Huonoja puolia nuken omistamisesta on vaikeaa löytää. Mitä ovat sitten hyvät puolet seksinuken omistamisessa?

Syitä on monia:

 • Seksinukke ei tuomitse sinun mielipiteitäsi, menestystäsi tai suoritustasi. Heidän kanssaan voit olla rauhassa oma itsesi, kaikkine vikoinesi.
 • Intiimissä kanssakäymisessä ne sopivat myös erittäin hyvin harjoitteluun, jolla voit parantaa performanssiasi. Voi oikeasti harjoitella erilaisia asioita sen sijaan, että kuvittelet tekeväsi jotain akrobaattista käsitöiden aikana.
 • Voit tilata nuken omilla vaatimuksillasi, joten seuralaisesi voi olla juuri sellainen, kuin tahdot.
 • Pystyt turvallisesti sukeltamaan seksuaalisiin fantasioihisi omassa rauhassa, tai jos puolisosi on kokeilunhaluinen, niin miksi ei vaikka ostaa nukkea yhdessä piristämään yhteistä elämää?
 • Sinun ei tarvitse henkisesti sitoutua kehenkään (ellet halua, tietenkin). Henkisen vapauden tunnetta ei pidä aliarvioida.
 • Jos libidosi on paljon suurempi, kuin puolisosi, niin nukke on loistava keino purkaa kertynyttä seksidraivia ilman, että tulee houkutusta käydä vieraissa. Tämä balansoi tarpeita parisuhteessa.
 • Bordelleissa käynti ei välttämättä ole sinua varten.
 • Ei pelkoa, että kukaan tulisi raskaaksi.
 • Ei pelkoa taudeista.
Aidon tuntuinen seksinukke

Näyttääkö seksinukke aidolta? Katso Seksinukke.fi:n valikoimasta lisää ja räätälöi itsellesi sopiva! Kuvaa klikkaamalla pääset Anastasian tuotesivulle.

Olemme yleisestikin ujo kansa ja seksinukeista kiinnostuneet potentiaalisesti vielä ujompia, joten heille me suosittelemme ostamaan tällaisen laadukkaan seksinuken omaksi ystäväksi kotiin, missä kukaan ei tuomitse mieltymyksiäsi ja fiksaatioitasi. Olit sitten mies, nainen, jotain siltä väliltä ja kenestä tahansa kiinnostunut, niin meiltä löytyy varmasti sinulle tarpeisiisi sopiva kumppani!

Tsekkaa tummat, isorintaiset, vaaleat sekä monet muut valikoimamme nuket ja löydä uusi aidon tuntuinen petikaveri. Hän saapuu oitis kotiisi huomiota herättämättä!

Head shopit ja piippukaupat Suomessa

Head shopit ja piippukaupat Suomessa

Artikkelin Yritysblogille julkaistavaksi lähetti Bongi.fi sivuston ylläpito. Lähetä sinäkin yritysblogiin artikkeli julkaistavaksi >> 

Vesipiipulla polttelu on monille rakas harrastus ja mutta monet yhdistävät sen automaattisesti kannabikseen, jonka vuoksi sillä on edelleen ikävä stigma suomalaisten keskuudessa. Intiasta lähtöisin olevan kapistus viihdyttää nykyään miljoonia turisteja lomakohteissa ympäri maailmaa, mutta tavan rantautuminen kunnolla Suomeen on työn takana.

Maku- ja yrttitupakan polttelu on monille suomalaisillekin rakas harrastus ja sen tuoman sosiaalisuuden voi tuntea, mutta piippukaupat – tai head shopit – tuntuvat olevan edelleen sangen hiljainen ala Suomen markkinoilla. Varsinkin aikana, jolloin perinteisen tehdastupakan polttelu on alati vähenemään päin, mutta polttelijat kuitenkin haluavat jatkaa harrastustaan vähemmillä kemikaaleilla. Uusi tupakkalakikin tuli voimaan vasta kolme vuotta sitten, jossa sähkösavukkeiden myynti rinnastetaan normaaliin tupakkaan.

 

Näin Bongi.fi sai alkunsa

Koska polttelun kulttuuri kuitenkin on Suomessa harrastajien kesken intohimoinen ja kasvamaan päin, niin päätimme lanseerata uuden, Suomen polttelumarkkinoille keskittyvän nettisivuston nimeltä Bongi.fi. Siellä voit selata massiivista tuotekirjoa, joka sisältää kaiken polttelussa olennaiset ja vähemmän olennaiset tuotteet. Maassa, jossa näkyvästi vaikuttavat head shopit ja piippukaupat tuntuvat olevan kadoksissa, me olemme valmiina astumaan eteen ja vastaamaan kysyntään aloittelijoista veteraaneihin. Valikoimaan saimme nyt alkuun huimat 72 tuotemerkkiä ja yhteensä 1890 tuotetta. Check it out!

vesipiippuVaikka olemmekin suhteellisen uusi tekijä Suomen savutteluskenessä, jossa isommat vaikuttajat voidaan laskea melkeinpä yhden käden sormilla, niin ala on ollut meitä kohtaan hyvin vastaanottava. Olemme olleet iloisia positiivisesta palautteesta tähän mennessä ja tavoitteenamme on tarjota tuotteita polttelun ystäville vielä vuosiksi eteenpäin. Tähän mukaan lähteminen on Suomen työmarkkinoilla ollut sangen mielenkiintoinen ja normista poikkeava polku, mutta tähän mennessä hauskaa on riittänyt ja jokainen tyytyväinen asiakas vain kasvattaa sen tunnetta.

Jos savutteluun tutustuminen on käynyt mielessä, haluat ostaa näppärän hookahin piristämään illanviettoa kavereidesi kanssa tai haluat täydentää jo olemassa olevaa välinekokoelmaasi, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi sivustollemme selaamaan katalogiamme. Olemme varmoja, että meiltä löytyy kaikki tarvitsemasi harrastuksesi tukemiseksi!

 

Muistutuksena kaikille

Bongi.fi:n ylläpito muistuttaa, että myytävissä olevat tuotteet on tarkoitettu ainoastaan laillisten yrttien nauttimiseen, mutta jos haluatte tukea polttelijoiden oikeuksien laajentamista äänestämällä uuden lainsäädännön puolesta, niin kukaan toimistolla ei pahastu. Voitte lukea kannabiksen dekriminalisoinnin kansalaisaloitteesta lisää osoitteessa http://kk2020.fi/.

VPN:llä suojaat itsesi ja otat palveluista kaiken irti

VPN-Suomi

Artikkelin Yritysblogille julkaistavaksi lähetti VPN-Suomi.fi sivuston ylläpito. Lähetä sinäkin yritysblogiin artikkeli julkaistavaksi >> 

VPN:n (eng. Virtual Private Network) eli virtuaalisten erillisverkkojen kehitys lähti liikkeelle yritysten tarpeesta yhdistää eri konttoreitaan tai etätöissä olevia ihmisiä turvallisesti yrityksen verkkoon. Myöhemmin tekniikkaa alettiin hyödyntämään tuottamaan VPN-palveluita joilla käyttäjät pystyivät suojaamaan tietonsa ja henkilöllisyytensä Internetissä.

Hyvät VPN-palvelut muodostavat oman maailmanlaajuisen yksityisen verkkonsa omistamalla servereitä ympäri maapalloa ja liikuttamalla kaiken datan näiden välillä salattuna. Yhdistäessäsi VPN-palveluun, liikenteesi rupeaa kulkemaan tämän salauksen suojissa laitteeltasi siihen sijaintiin saakka, minkä olet valinnut. Tämän jälkeen tietosi liikkuvat jälleen normaalisti Internetissä ja suojauksesi taso riippuu sivuston tai palvelun käyttämästä tekniikasta.

Eli pähkinänkuoressa mitä VPN:n tekee:

 1. Piilottaa todellisen sijaintisi sivustolta tai palvelulta, jota käytät – liikenteesi näyttää näille tulevan sijainnista, jonka valitsit VPN-palvelustasi.
 2. Piilottaa liikenteesi sisällön ja kohteen internetpalveluntarjoajaltasi ja mahdollista urkintaa harrastavilta tahoilta.
 3. Suojaa yhteytesi avoimissa WIFI-verkoissa! Avoimet WIFI-verkot ilman salasanaa ovat aina riski! Liikenteesi on näkyvissä kaikille avoimeen WIFI-verkkoon yhdistäneille ja nämä pystyvät pahimmassa tapauksessa varastamaan salasanasi, mikäli kirjaudut jollekin nettisivulle tai ohjaamaan sinut huijaussivustoille.

Miksi sitten haluaisit piilottaa sijaintisi tai liikenteesi? Kysytäänpä toistepäin. Miksi et haluaisi? Monet sivustot ja palvelut harrastavat nykyään käyttäjään ja käyttäjän sijaintiin perustuvaa hinnoittelua. Kun sama käyttäjä esimerkiksi katselee samoja lentoja useamman kerran, se on lentoja myyvälle sivustolle kohtuullisen varma merkki halusta ostaa lento ja hintoja aletaan hilaamaan ylöspäin, jotta tämä ostaa lennon ennen kuin on liian myöhäistä. Maa voi vaikuttaa myös suoraan käyttäjälle näytettäviin hintoihin, sillä verkkokauppiaalle on usein kannattavampaa hinnoitella tuotteet elintason eikä omien kustannusten mukaan. VPN:llä voit siis säästää lentojen hinnoissa.

Sijainnin piilottaminen mahdollistaa yksityisyyden parantamisen lisäksi myös laillista viihdekäyttöä. Oli kyse sitten urheilutapahtumasta tai TV-ohjelmasta, näille tupataan neuvottelemaan aina mitä ihmeellisempiä maarajoituksia ja estoja. Olemmekin VPN-Suomi-sivustolla ottaneet tehtäväksemme selvittää viihdekäytön mahdollisuuksia ja kertoa parhaiten eri streamauspalveluiden kanssa toimivista VPN-palveluista sekä selvittää mitä minkä maan kautta näet esimerkiksi suuret urheilutapahtumat ilmaiseksi.

Netflix ja muut streamauspalvelut

Streamauspalveluista hyvänä esimerkkinä toimii Netflix joka Yhdysvalloissa yhteensä yli 3000 elokuvaa ja sarjaa enemmän kuin mitä Suomessa. Myös esimerkiksi Spotifyn kokonaistarjonta on noin 50 miljoonan kappaleen tietämillä, mutta Suomesta tästä on “vain” 30 miljoonaa kuultavissa. Suomenkin määrä tuntuu jo ihan käsittämättömältä määrältä, mutta silti se voi ihan yllättäen tulla vastaan, kun suosikkiartistisi ensimmäinen levy onkin tehty jonkin levy-yhtiön kanssa joka ei ole antanut oikeuksia Spotifylle joka maahan. Youtubessa taas varmasti lähes jokainen on joskus törmännyt ärsyttävään “Video ei ole saatavilla maassasi“-tekstiin.

Ihan mitä tahansa VPN-palvelua ei kuitenkaan kannata streamauspalveluiden katsomiseen hommata, sillä nämä estelevät jatkuvasti selkeästi VPN-palveluiden servereiltä tulevaa liikennettä. Laadukkaat VPN:t hoitavat kuitenkin asian niin että ne ovat jatkuvasti askeleen edellä eikä käyttäjän tarvitse kuin valita maa ja streamauspalvelu mitä haluaa katsoa ja VPN-palvelu varmistaa että homma toimii.

Matkustellessa VPN:n tarjoaa myös varman tavan päästä käsiksi Suomen ohjelmistoon Ruutu.fi:n, MTV Katsomon ja YLE Areenan kautta.

Varo ilmaisia VPN-palveluita

Ilmainen VPN-palvelu on aina riski. VPN:n ylläpitäminen ei ole ilmaista puuhaa ja jos et itse siitä maksa niin sen ylläpitäjä varmasti koittaa jollakin tavoin sinusta hyötyä. Maailmalla on tullut vastaan myös useita tapauksia, joissa ilmainen VPN:n olikin oikeasti haittaohjelma, joka on suojaamisen sijaan vain seurannut käyttäjien tekemisiä saastuttanut käyttäjien koneita viruksilla. Jos olet epävarma VPN:n käyttämisestä, testaa ennemmin maksullista VPN-palvelua ja pyydä rahasi takaisin, jos siltä tuntuu. Kaikki suosittelemamme palvelut tarjoavat rahat takaisin takuun.

Tutustu Nettivertailut.com – sivustoon ja hyödynnä nettivertailun mahdollisuudet

Vertaile ostoksesi

 

Artikkelin Yritysblogille julkaistavaksi lähetti Nettivertailut.com sivuston ylläpito. Lähetä sinäkin yritysblogiin artikkeli julkaistavaksi >> 

Vertailemalla tuotteet ja palvelut ennen ostopäätöstä säästät helposti suuriakin summia

Kotimainen nettivertailut.com on vertailusivu, jonka avulla voi vertailla erilaisia tuotteita, kuten esimerkiksi puhelinliittymiä ja vpn-palveluita. Sivun tarkoituksena on auttaa kuluttajia tekemään parempia päätöksiä tarjoamalla heille tietoa ja vaihtoehtoja siitä, että mikä olisi heille parhaiten sopiva tuote tai palvelu. Usein käy nimittäin niin, että kuluttaja ei tiedä olemassa olevista vaihtoehdoista tai kenties ei vain ole ollut aikaa ottaa selvää asioista. Sen vuoksi moni päätyy valitsemaan epäsopivan vaihtoehdon, joka juuri ja juuri toimii. Joskus käy niinkin kurjasti, että hankinta menee niin pahasti pieleen, että joutuu etsimään heti uusia vaihtoehtoja, kun alkuperäinen ei toimikaan odotetulla tavalla.

Aseta omat tarpeesi ensimmäiseksi

Kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta silti moni ostaja päätyy myyjän suosittelemaan vaihtoehtoon, vaikka se ei aina ole se paras. Saattaa olla, että myyjän myymässä tuotteessa tai palvelussa on paljon sellaisia toiminallisuuksia, joita ostaja ei tarvitse. Eli vaikka tuote tai palvelu toimisikin, niin silti päätyy maksamaan ylimääräistä sellaisesta, jota ei tarvitse. Sen vuoksi on hyvä alkuun kartoittaa omat tarpeet todella huolellisesti ja sitten tutustua tarkasti ominaisuuksiin, jotta tekee mahdollisimman hyvin informoidun päätöksen. Eli älä anna myyjän painostaa tekemään hätiköityä päätöstä.

En ole varma, että mitä tarvitsen?

Tällaisessa tilanteessa on nettivertailut.com myös varsin kätevä sivusto, koska nopealla vilkaisulla näkee, että mitä kenelläkin on tarjolla. Esimerkiksi yritysliittymät ovat sellaisia, joissa ominaisuudet vaihtelevat paljon. Kannattaakin rauhassa katsella, että mitä on tarjolla, niin saa luotua itselleen yleiskuvan yritysliittymistä. Toki myös tavalliset puhelinliittymät saattavat olla monimutkaisia, joten myös niiden kohdalla on hyvä tutustua tarkemmin tarjolla oleviin vaihtoehtoihin, jotta löytää sen itselle parhaiten sopivan diilin.

Löysin sopivan vaihtoehdon – miten nyt toimin?

Sopivan vaihtoehdon löydyttyä ei tarvitse tehdä muuta, kuin klikata siirry sivustolle – nappia, joka ohjaa sinut palveluntarjoajan sivulle, josta voit ostaa tarvitsemasi tuotteen tai palvelun. Niin yksinkertaista se on.

Affiliate verkkokauppani

Onegear.fi Affiliate verkkokauppa

Tekstin Yritysblogille julkaistavaksi toimitti Onegear.fi sivuston ylläpito.

Affiliate-verkkokauppani tarjosi minulle mahdollisuuden muuttaa verkkosivuston kävijät rahaksi

Kun tavallisen verkkokaupan perustaminen oli liian työlästä ja vaativaa, affiliate verkkokauppa tarjosi minulle vaihtoehtoisen tavan lyödä verkkosivujen kävijät rahaksi. Affiliate-markkinoinnilla voi tienata sivuillansa sivubisneksenä tai jopa työllistyä, kunhan tietää miten edetä.

Tässä postauksessa kerron teille lyhyesti Affiliate-markkinoinnin toiminnasta ja aloittamisesta.

Miten Affiliate-markkinointi toimii?

Affiliate-markkinointi perustuu siihen, että on olemassa tuotteita myyviä verkkokauppoja, asiakkaita ja markkinoijia. Kun markkinoijan sivuilla käy asiakas, hän näkee linkin verkkokauppaan. Klikattuaan linkkiä asiakas siirtyy verkkokaupan sivuille. Kun asiakas ostaa verkkokaupasta tuotteen, markkinoija saa toteutuneesta myynnistä provision.

Usein myynti ei tapahdu ensimmäisellä kerralla asiakkaan tullessa sivuille. Ennen ostamista asiakas pohtii, googlailee ja miettii, haluaako hän ostaa tuotteen. Tästä syystä ei olisi reilua markkinoijaa kohtaan, jos hän saisi rahat vain, jos asiakas suoraan ostaa tuotteen. Siksi affiliate-verkostoihin liittyneillä verkkokaupoilla on käytössä useimmiten 30 päivää kestävät evästeet.

30 päivän evästeet tarkoittaa, että jos asiakas ostaa tuotteen 30 päivän aikana, mainostaja saa silti rahansa.

Provikat / komissiot

Provisioiden määrä vaihtelee tavallisesti välillä 5-50%, alle kymmenen prosentin ollessa kuitenkin yleisin. Komissioita voidaan maksaa myös klikkien, liidien tai myyntiin johtavasta klikistä kertakorvauksena muodossa. Alasta riippuen prosenttikomissio tai CPA (Cost Per Acquisition) ovat yleisimpiä hinnoittelumalleja.

Miten aloittaa Affiliate-markkinointi?

Jos verkkosivustollasi tai esimerkiksi some-kanavallasi on verkkonäkyvyyttä jo valmiiksi, silloin affiliate-markkinoinnin aloittaminen on helppoa. Valitset vain sivujen aiheeseen sopivan affiliate-verkoston, liityt verkostoon, valitset haluamiasi tuotteita tai palveluita ”suositeltavaksi” ja markkinoit niitä. Jos verkkonäkyvyyttä ei ole, kannattaa tehdä taustatyötä ennen aloittamista.

Taustatyön voi tehdä seuraamalla kaavaa:

 1. Ensin valitaan aihe
 2. Katsotaan onko aiheella kysyntää?
 3. Tarkistetaan kuinka kova kilpailu on?

Affiliate-markkinoijat etsivät vähän kilpailtuja eli ”niche aiheita”, kuten esimerkiksi Onegearin sähköskeitit ja sähköpotkulaudat. Aihe ei kuitenkaan saa olla liian niche. Aiheella pitää siis olla kiinnostuneita lukijoita, ja kirjoittamalla aiheesta pitää pystyä erottumaan massasta. Houkutus voi olla perustaa sekatavarakauppa, mutta jos aihe on liian lavea, kilpailu on aivan liian kovaa. Silloin sivuille on usein hankala saada kävijöitä ainakin Googlen orgaanisen kautta.

Affiliate-markkinointiin ammattimaisesti suhtautuva katsoo ennen aloittamista, kuinka paljon kuukaudessa tulee hakuja Googlessa, ja tarkistaa hakusanojen kilpailutilanteen. Tähän tarkoitukseen on erinomaisia SEO-työkaluja, kuten Ahrefs, Semrush ja KWfinder. Toimivia ilmaisia työkaluja löytyy myös esimerkiksi Googlelta.

Vasta kun sopivan niche on löytynyt, tiedetään potentiaalia olevan, ja kilpailu ei ole liian kovaa, aletaan varaamaan domaineja ja rakentamaan sivuja.

Asiakashankinta

Affiliate-markkinointia varten tehdyille sivuille pitää saada asiakkaita tai muuten provisioita ei tule. Voit mainostaa sivujasi eri paikoissa, ja kertoa sivuistasi kaikissa paikoissa. Useimmiten affiliate-markkinoijat luottavat kuitenkin hakukoneoptimointiin.

Hakukoneoptimointi (SEO) on oma aiheensa, ja yksi artikkeli ei riitä sitä kattamaan (tämä SEO-opas tosin kannattaa lukea). Affiliate-markkinoijan onneksi (tai epäonneksi) Google muuttaa koko ajan algoritmiaan suosimaan järkevää sisältöä. Jos sivuilla on hakijalle mielekästä ja mielenkiintoista sisältöä, Google pitää sivuista enemmän ja enemmän. Jos Googlen algoritmi kokee sivujen olevan hyödyllisiä, se nostaa sivut hakutuloksissaan korkeammalle. Affiliate-markkinoijan kannattaa siis tuottaa sivuilleen mahdollisimman hyvin hakusanoille optimoitua ja lukijoita palvelevaa sisältöä.

Affiliate-markkinointi vaatii paljon työtä tuottaakseen rahaa, alkuun pääseminen on kaikista hankalinta ja ei kannata ensimmäisen viikon, kuukauden tai vuodenkaan aikana hamuilla kuuta taivaalta, vaan pitää tavoitteet realistisina. Rahallista panostusta affiliate-markkinoinnin aloittaminen ei paljoa vaadi, mutta aikaa ja panostusta sitäkin enemmän. Onnistuessaan se tarjoaa mahdollisuuksia hyviin tienesteihin.

Kirjoittaja

onegear.fi logo

Artikkelin kirjoittaja pyörittää erilaisia sähkökulkuneuvoja vertailevaa ONEGEAR.fi verkkosivustoa. Valikoimasta löytyy sähköpotkulautoja, sähköskoottereita, tasapainoskoottereita ja sähköpotkulautoja + lisää tuotteita lisätään valikoimaan jatkuvasti!