Näin katsot jääkiekon MM 2024 edullisesti ilman tv-pakettia!

Näin katsot jääkiekon MM 2024 edullisesti ilman tv-pakettia!

Jääkiekko

Artikkelin Yritysblogille julkaistavaksi lähetti VPN-Suomi.fi -sivuston ylläpito. Lähetä sinäkin yritysblogiin artikkeli julkaistavaksi >> 

Jääkiekon MM 2024 -lähetykset jättävät monet suomalaiset ulkopuolelle – tässä helppo ratkaisu!

Jääkiekon täydet MM-kisalähetysoikeudet ovat jo jonkin aikaa olleet mtv-kanavalla, mutta lähetetyt ilmaisottelut rajoittuvat ainoastaan Leijonien peleihin. Täydet kisalähetykset, eli kaikki 64 ottelua on laitettu maksumuurien taakse. Tämä ei tunnu reilulta monia suomalaisia lätkäfaneja kohtaan, jotka haluavat nauttia kisat kokonaisuudessaan ilman hintavaa kanavapakettia. Ulkosuomalaisetkin jäävät maarajoitusten vuoksi usein lähetysten ulottumattomiin. VPN-SUOMI kertoo tässä artikkelissa edullisen ja useilla laitteilla sekä alustoilla toimivan ratkaisun.

 

Miksi tv-kanavat asettavat maarajoituksia lähetyksille?

Lyhyesti ja ytimekkäästi; maarajoitusten syynä on tv-yhtiön esittämän sisällön esitys- ja lisensointioikeudet. Kun mediayhtiö omistaa oikeudet tuotettuun sisältöön, sille asetetaan rajat sen suhteen, missä ja miten he saavat esittää sitä. Koska esimerkiksi mtv toimii Suomen rajojen sisällä, heidän lähetystensä streamaus on rajoitettu ainoastaan Suomen sisällä sijaitseviin IP-osoitteisiin. Mediayhtiöt maksavat suuria summia esityslisensseistä ja eri alueilla esitysoikeudet kuuluvat eri yhtiöille, joten yksi palveluntarjoaja ei voi esittää lisensoitua sisältöä globaalisti rikkomatta muiden tv-yhtiöiden lisenssioikeuksia.

 

Onko jääkiekon MM-lähetyksille muita vaihtoehtoja?

Kyllä, ja kaiken lisäksi ilmainen! Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF nimittäin lähettää kisojen jokaisen ottelun livenä sekä arkistoi jälkilähetykset heidän viralliselle Youtube-kanavalleen. Näissäkin lähetyksissä pätee maarajoitukset, eli ne eivät näy globaalisti, mutta jos sijaitset maassa, joissa streamit näkyvät, voit katsoa pelit virallisella englannin kielen selostuksella ja erinomaisella kuvalaadulla täysin ilmaiseksi – mutta valitettavasti Suomi tai iso osa Euroopastakaan ei lukeudu näihin maihin.

 

Miten voin katsoa jääkiekon MM-lähetykset ilmaiseksi Youtubessa?

VPN on erittäin edullinen sovellus, joka pystyy turvaamaan verkkoa selaavan käyttäjän dataliikenteen ja henkilökohtaiset tiedot ulkopuolisilta tahoilta ohjaamalla verkkoyhteyden suojattuna erillisen VPN-palvelimen kautta. VPN-palveluntarjoajilla on tuhansia palvelimia ympäri maailmaa ja näihin yhteyden luomalla verkossa selaavan ulospäin näkyvä, virtuaalinen IP-osoite siirtyy kyseisen palvelimen sijaintiin, oli kyseessä sitten eri kaupunki tai valtio.

VPN-yhteyksien käyttäminen on täysin turvallista ja laillista, kunhan siihen käyttää luotettavaa palveluntarjoajaa. Tällöin esimerkiksi Youtubessa näkyvät jääkiekon MM-kisat on mahdollista katsoa ongelmitta ilmaiseksi netissä pelkästään VPN-sovelluksen tilauksen hinnalla, jotka maksavat edullisimmillaan vain pari reilu euroa kuukaudessa.

Paras VPN löytyy helposti osoitteesta VPN-SUOMI.fi, joka testaa ja arvostelee VPN-sovelluksia sekä kertoo niiden tarjoamista mahdollisuuksista ja hyödyistä nettiselaamisessa. Palvelulla on myös omistettu sivu jääkiekon MM-kisoille, josta löytyy aikataulut otteluille, ohjeet Youtuben lätkälähetysten katsomiseen sekä parhaiten siihen yhteensopivat VPN-sovellukset. Eli jos et halua joutua tyytymään pelkästään Maikkarin Leijona-otteluihin kisojen aikana tai haluat katsoa mahdollisimman edullisesti kaikki viralliset ottelulähetykset kaikkialla maailmassa, VPN-yhteys ja Youtube on ehdottomasti paras keino toteuttaa se!

 

Muista katsoa myös monet muut hyödyt ja mahdollisuudet VPN-sovelluksille

Kannattaa muistaa, että VPN-yhteyden edut eivät rajoitu pelkästään henkilökohtaisen datan turvaamiseen tai lätkän MM-lähetyksiin! VPN:t mahdollistavat huomattavia etuja edullisimmista lentolipuista laajennettuihin suoratoistopalvelukirjastoihin, ulkomaisiin ilmaiskanaviin ja valtavaan määrään huippuluokan urheilua.

Yhdellä VPN-tilauksella voit nauttia esimerkiksi laajemmasta Netflix-tarjonnasta, Formula 1 -kaudesta, NHL:stä, NFL:stä, Mestarien Liigasta, tenniksen Grand Slam -kiertueesta ja paljosta muusta!

Vastaa