Head shopit ja piippukaupat Suomessa

Head shopit ja piippukaupat Suomessa

Head shopit ja piippukaupat Suomessa

Artikkelin Yritysblogille julkaistavaksi lähetti Bongi.fi sivuston ylläpito. Lähetä sinäkin yritysblogiin artikkeli julkaistavaksi >> 

Vesipiipulla polttelu on monille rakas harrastus ja mutta monet yhdistävät sen automaattisesti kannabikseen, jonka vuoksi sillä on edelleen ikävä stigma suomalaisten keskuudessa. Intiasta lähtöisin olevan kapistus viihdyttää nykyään miljoonia turisteja lomakohteissa ympäri maailmaa, mutta tavan rantautuminen kunnolla Suomeen on työn takana.

Maku- ja yrttitupakan polttelu on monille suomalaisillekin rakas harrastus ja sen tuoman sosiaalisuuden voi tuntea, mutta piippukaupat – tai head shopit – tuntuvat olevan edelleen sangen hiljainen ala Suomen markkinoilla. Varsinkin aikana, jolloin perinteisen tehdastupakan polttelu on alati vähenemään päin, mutta polttelijat kuitenkin haluavat jatkaa harrastustaan vähemmillä kemikaaleilla. Uusi tupakkalakikin tuli voimaan vasta kolme vuotta sitten, jossa sähkösavukkeiden myynti rinnastetaan normaaliin tupakkaan.

 

Näin Bongi.fi sai alkunsa

Koska polttelun kulttuuri kuitenkin on Suomessa harrastajien kesken intohimoinen ja kasvamaan päin, niin päätimme lanseerata uuden, Suomen polttelumarkkinoille keskittyvän nettisivuston nimeltä Bongi.fi. Siellä voit selata massiivista tuotekirjoa, joka sisältää kaiken polttelussa olennaiset ja vähemmän olennaiset tuotteet. Maassa, jossa näkyvästi vaikuttavat head shopit ja piippukaupat tuntuvat olevan kadoksissa, me olemme valmiina astumaan eteen ja vastaamaan kysyntään aloittelijoista veteraaneihin. Valikoimaan saimme nyt alkuun huimat 72 tuotemerkkiä ja yhteensä 1890 tuotetta. Check it out!

vesipiippuVaikka olemmekin suhteellisen uusi tekijä Suomen savutteluskenessä, jossa isommat vaikuttajat voidaan laskea melkeinpä yhden käden sormilla, niin ala on ollut meitä kohtaan hyvin vastaanottava. Olemme olleet iloisia positiivisesta palautteesta tähän mennessä ja tavoitteenamme on tarjota tuotteita polttelun ystäville vielä vuosiksi eteenpäin. Tähän mukaan lähteminen on Suomen työmarkkinoilla ollut sangen mielenkiintoinen ja normista poikkeava polku, mutta tähän mennessä hauskaa on riittänyt ja jokainen tyytyväinen asiakas vain kasvattaa sen tunnetta.

Jos savutteluun tutustuminen on käynyt mielessä, haluat ostaa näppärän hookahin piristämään illanviettoa kavereidesi kanssa tai haluat täydentää jo olemassa olevaa välinekokoelmaasi, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi sivustollemme selaamaan katalogiamme. Olemme varmoja, että meiltä löytyy kaikki tarvitsemasi harrastuksesi tukemiseksi!

 

Muistutuksena kaikille

Bongi.fi:n ylläpito muistuttaa, että myytävissä olevat tuotteet on tarkoitettu ainoastaan laillisten yrttien nauttimiseen, mutta jos haluatte tukea polttelijoiden oikeuksien laajentamista äänestämällä uuden lainsäädännön puolesta, niin kukaan toimistolla ei pahastu. Voitte lukea kannabiksen dekriminalisoinnin kansalaisaloitteesta lisää osoitteessa http://kk2020.fi/.

Vastaa