Vähänkäytetty.fi – Osta ja myy käytettyä vaivattomasti verkossa

Vähänkäytetty.fi – Osta ja myy käytettyä vaivattomasti verkossa

Vaaterekki - Vähänkäytetty.fi

Artikkelin Yritysblogille julkaistavaksi lähetti Vähänkäytetty.fi -sivuston ylläpito. Lähetä sinäkin yritysblogiin artikkeli julkaistavaksi >> 

Vahankaytetty.fi on käytettyjen vaatteiden ja tavaroiden verkkokauppa, missä kuluttajat voivat myydä ja ostaa tuotteita turvallisesti ja vaivattomasti. Ostaja voi samalla tilauksella ostaa usealta eri myyjältä luotettavasti, sillä tuotteet toimitetaan varastoltamme ja myyjä saa rahat tililleen vasta kun ostaja on todennut tuotteiden vastaavan kuvausta.

Vähänkäytetty.fi:ssä myyjän ei puolestaan tarvitse itse vastailla ostajaehdokkaiden lisätietokyselyihin, vaan riittää että täyttää huolellisesti tuotteen tiedot sivuillemme lisätessään tavaroitaan myyntiin.

Käytetyn suosiminen on uuden ostamista parempi vaihtoehto

Käytettyjen tavaroiden suosio on kasvanut viime vuosina, onhan se huomattavasti ekologisempaa ja edullisempaa suosia käytettyä kuin ostaa uutta. Vähänkäytetyn ainutlaatuinen konsepti mahdollistaa helppouden ostajalle ja myyjä saa tuotteistaan alan reiluimman tuoton, jolloin tavaroiden kiertoon laittaminen on myös kannustavaa.

Tutustu laajaan valikoimaamme tai aloita itsellesi tarpeettomien tavaroiden myyminen.

Vastaa